Besøg hos Sønderjyllands Radiomuseum

På en regnvejrstung aften onsdag den 6. november havde 10 af klubbens medlemmer fundet vej til det udgående besøg hos Sønderjyllands Radiomuseum i Sønderborg.

Vi blev budt velkommen af OZ1PDE Preben, der havde inviteret os. Preben gjorde bl.a opmærksom på, at det var to radioamatører, der var aftenens guider – nemlig museets formand OZ7NV Sven Dyhr og Preben selv.

Efter en kort gennemgang og forklaring til nogle af de udstillede genstande i forhallen, guidede Sven og Preben de fremmødte på forunderlig og inspirerende vis gennem museets samlinger af BCL-spiller, måleudstyr, pladespillere og optagerudstyr m.v. – alt sammen garneret med små sjove anekdoter.

Hovedattraktionen var dog selvfølgelig STIKONI‘s rekonstruerede forretningslokale og tilhørende radioværksted, hvor Sven og Preben på skift blandt meget andet delagtiggjorde forsamlingen i den spændende historie om STIKONI‘s virke og museets tilblivelse.

Efter rundvisningen blev der disket op med kaffe og kage tilsat almindelig hyggesnak. En super god oplevelse og en STOR TAK til Sven og Preben for et særdeles vellykket arrangement.