Velkommen til EDR Sønderborg (OZ1SDB)

En lokalafdeling af Experimenterende Danske Radioamatører (EDR)

Seneste nyt:

Som kompensation for den lange nedlukning tidligere på året vil der som et forsøg være sommeråbent i klublokalet hver onsdag aften hele sommeren. Den traditionsrige sommerafslutning med pølser + tilbehør vil blive afholdt på et senere tidspunkt.

Gæster fra ind- og udland er meget velkommen til at komme forbi (se også under Arrangementer).

 

Klubben blev stiftet 26. SEP 1947

Eksperimenter med elektronik, amatørradio, computerstyret amatørradio, selvbyg, digital teknik, software defineret radio (SDR), tale med hele verden via radiobølger mm. Har et eller flere af disse emner din interesse, så er du meget velkommen til at besøge os i vores klublokale. Vi holder klubmøde onsdage i ulige uger, og byggeaftener onsdage i lige uger – alle dagene kl. 19:30 – ca. 22:00 (Se også under Arrangementer).

Du kan også få undervisning med henblik på at gå op til prøven, der skal bestås for at få udstedt certifikat. Certifikatet + et udstedt amatørradio-kaldesignal kræves for at du må benytte en amatørradio-sender.

Klublokalet finder du på adressen: Bakkensbro Aktivitets- og Kulturcenter Bakkensbro 6, 2. tv. Ullerup, 6400 Sønderborg

NB: Der er handikapvenlig adgang med trappelift til klublokalet.

På gensyn i EDR Sønderborg Afdeling (OZ1SDB)


 Set & sket

9

maj 18

WebSDR & Airspy [OZ6VG]

OZ6VG's foredrag/demo tirsdag den 8. maj havde trukket 8 medlemmer i klubben. De blev indviet i det mylder af muligheder, der findes på Internettet for at lytte til radioamatører i...
Read More

27

apr 18

Køb af ting og sager via Internettet [OZ1YV]

Der var 8 medlemmer, som fik glæde af OZ1YV, Calle's foredrag/præsentation tirsdag den 24. april af muligheder og faldgruber ved handel via Internettet. Mange radioamatører bruger disse muligheder eller har...
Read More

27

mar 18

Generalforsamling 2018

Den årlige ordinære generalforsamling blev i år afholdt tirsdag den 27. marts. Der var mødt 14 medlemmer, og referatet kan ses her: https://oz1sdb.dk/om-oz1sdb/referat-generalforsamling .
Read More


egtved-slagtehus-og-delikatesse-logo