EDR medlemsmøde for Region Syddanmark

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 12/08/2020
19:30 - 22:00

Kategori


EDR medlemsmøde for Region Syddanmark vil blive afholdt:
Dato:
Onsdag den 12. august
Tid:
kl. 19:30
Sted:
EDR Sønderborg afdeling
Bakkensbro 6, Ullerup
6400 Sønderborg

HUSK at skrive det i kalenderen.

Hvem kan deltage?
Alle er velkomne til at deltage i disse møder. Selvom møderne betegnes som medlemsmøder, har vi valgt at åbne dørene for alle med interesse for radioamatørsagen.

Kom og mød dine lokale RM kandidater for en snak om, hvad de egentlig har tænkt sig for de næste 2 år i EDR. Så kan du jo samtidigt fortælle dem, hvad du ønsker.

Der vil være en repræsentant for hovedbestyrelsen til stede, men det primære formål er dit møde med dine repræsentanter, der skal tale din sag i EDR i de næste 2 år.

Mødet, der er inviteret af EDR’s HB, vil bl.a. være en optakt til det kommende RM-valg. Invitationen findes på EDR’s hjemmeside og bliver også annonceret i OZ august 2020.

NB: Det er vigtigt på forhånd nogenlunde at kende antal fremmødte for at kunne overholde gældende retningslinjer ifm. Corona pandemien – og også for at der er kaffe og kage nok til alle.

Derfor bedes du melde tilbage, hvis du vil komme til mødet. Tilbagemelding senest onsdag den 5. august til oz1sdb(snabela)gmail(punktum)com eller på tlf. 28 24 87 44.

Vy 73 de OZ6VG

Læg denne i din Kalender- tryk her >>> iCal <<<