Velkommen til EDR Sønderborg (OZ1SDB)

En lokalafdeling af Experimenterende Danske Radioamatører (EDR)

Seneste nyt:

Som kompensation for den lange nedlukning tidligere på året vil der som et forsøg være sommeråbent i klublokalet hver onsdag aften hele sommeren. Den traditionsrige sommerafslutning med pølser + tilbehør vil blive afholdt på et senere tidspunkt.

Gæster fra ind- og udland er meget velkommen til at komme forbi (se også under Arrangementer).

 

Klubben blev stiftet 26. SEP 1947

Eksperimenter med elektronik, amatørradio, computerstyret amatørradio, selvbyg, digital teknik, software defineret radio (SDR), tale med hele verden via radiobølger mm. Har et eller flere af disse emner din interesse, så er du meget velkommen til at besøge os i vores klublokale. Vi holder klubmøde onsdage i ulige uger, og byggeaftener onsdage i lige uger – alle dagene kl. 19:30 – ca. 22:00 (Se også under Arrangementer).

Du kan også få undervisning med henblik på at gå op til prøven, der skal bestås for at få udstedt certifikat. Certifikatet + et udstedt amatørradio-kaldesignal kræves for at du må benytte en amatørradio-sender.

Klublokalet finder du på adressen: Bakkensbro Aktivitets- og Kulturcenter Bakkensbro 6, 2. tv. Ullerup, 6400 Sønderborg

NB: Der er handikapvenlig adgang med trappelift til klublokalet.

På gensyn i EDR Sønderborg Afdeling (OZ1SDB)


 Set & sket

27

feb 18

Videoforedrag om FT8 [OZ1PIF]

Tirsdag den 27. februar viste vi OZ1PIF's videoforedrag om den nye digimode FT8 i klubben, og efterfølgende demonstrerede OZ6VG, hvordan en FT8-QSO afvikles i praksis.
Read More

6

feb 18

FD2018 planlægningsmøde 1

8 medlemmer fra EDR Sønderborg og 5 medlemmer fra EDR Løgumkloster havde tirsdag den 6. februar taget imod indbydelsen til det første planlægningsmøde med henblik på en fælles deltagelse i...
Read More

4

feb 18

Red Pitaya v/OZ4LS

9 af klubbens medlemmer havde tirsdag den 30. januar valgt at overvære OZ4LS Leif fortælle om en af hans seneste kreationer - nemlig en transceiver baseret på et Red Pitaya...
Read More


egtved-slagtehus-og-delikatesse-logo